Kontraktstider inomhus


Som medlem i Rönninge Tennisklubb har Du möjlighet att teckna ett kontrakt som gäller spelsäsongen 1/8 - 30/6 och betalas med halva beloppet senast den 1/8 respektive 1/1. Kontraktet är löpande och eventuell uppsägning skall ske skriftligen senast 1/3.

 
Om Du inte kan spela på din tid kan Du boka av tiden själv fram till 3 timmar innan kontraktstimmens starttid. 70% av strötidspriset för tiden betalas tillbaka till Ditt spelarkonto i mycourt.se under förutsättning att den avbokade tiden blir uthyrd.
Du kan sedan själv använda din buffert på ditt spelarkonto för att boka strötider på lediga tider via vår internetbokning alternativt via datorn i hallen. Ju snabbare Du avbokar desto större chans är det att någon annan bokar tiden vilket gör att Du får pengar tillbaka.

Policy kontraktstid i relation till arrangerad verksamhet i tennisklubben: Verksamhet arrangerad av tennisklubben går alltid före enskild kontraktstid. Kontraktsinnehavare ska erbjudas likvärdig tid eller så nära likvärdig tid som möjligt i de fall kontraktstiden behöver användas av klubben.


Om Du är intreserad av att teckna ett kontrakt, hör gärna av dig till kansliet eller maila till banbokning@ronningetenniscenter.se.