Utebanor - Pris och regler

All bokning av tennistider på grusbanan eller plexipavebanan görs via Mycourt, på samma sätt som när det gäller inomhustider. Strötid köpes endast i mycourt.se.

Pris: 140 kr/timma på grusbanan och 120 kr/timma på plexipavebanan.

Säsongskort till fritt spel en timme per dag kan köpas till ett pris av 1500:-. Kortet gäller för hela familjen och köps i Mycourt under menyn "klippkort".

 

Regler vid och efter regn
När det regnar är det inte tillåtet att spela på grusbanan. Grusbanan får inte beträdas efter regn förrän beläggningen blivit så hård att skorna ej gör märken i gruset.

Skötsel/ordningsfrågor
Grusbanan har automatisk bevattning och behöver normalt ej handbevattnas. Däremot skall banan och linjerna alltid sopas efter spel enligt instruktionen som sitter på staketet vid verktygen - först innanför linjerna  i cirkel mot mitten och därefter utanför linjerna. Sluta spela i tid så Du hinner sopa för nästa speltimme. Efter sopning ska bortarna hängas upp på krokarna. Vid spel på grusbanan behöver du ha tennisskor lämpade för grusspel. Skor med grovt mönster, tex löparskor eller andra grovmönstrade fritidsskor är ej tillåtet då de förstör underlaget. Dessutom minskar skaderisken om du har rätt typ av sko när du spelar. För allas trivsel hjälps vi åt att hålla snyggt på banan i allmänhet, använd papperskorgen till skräp tex.

Juniorer i tennisskolan: Alla tennisskolans elever får spela gratis på plexipavebanan när den inte är bokad. Ta med en kompis om du vill. För spel gäller att minst en på banan ska vara elev i tennisskolan. Om banan är bokad, måste de juniorer som spelar gratis på banan genast lämna företräde för den spelare som bokat.

Adress till utebanorna: Salemsvallen Idrottsplats, Rönningevägen, Rönninge